Whatsapp +237678208243 çay fincanı shorkie yavruları (yorksh


Fiyat: 7.000,00 TL


Whatsapp +237678208243 çay fincanı shorkie yavruları (yorksh


Açıklama

Çay Fincanı Shorkie Yavruları (Yorkshire Terrier / Shih zu)

Çay Fincanı Shorkie Yavruları (Yorkshire Terrier / Shih zu)


TEACUP Shorkie Puppies ( Yorkshire Terrier / Shih Tzu ) Bu yavrular 5 Ekim 2013 te doğdu. Çay fincanı yavrularım her zaman en yüksek kalitede ve sağlıklıdır. Onları doğumdan yeni evlerine gidene kadar şımartıyorum. Bu Shorkies, vade sonunda 3 - 4 kilo veriyor ... parça parça muhteşem, DÖKMEYEN saçlarla. Mevcut ağırlıkları 2 lbs nin altında. Harika kişilikleri olan uyumlu yavrulardır ve harika sevgi dolu arkadaşlar olurlar!!!

Çay fincanı yavruları herkes için değildir. Boyutları nedeniyle, yalnızca yetişkin, çocuksuz, evcil hayvansız evlere yerleştirileceklerdir. Onlarla standart boy bir köpeğe göre daha fazla özen ve zaman gerektirirler. Bir çay fincanı köpek yavrusu sizin ve yaşam tarzınız için doğru olduğundan emin olun. Bu yavrular sahip olmak ve sevmek için bir lüks! Sevgi dolu bir arkadaş arıyorsanız, bu değerli bebekler tam size göre. Ayrıca uçakta ve arabada kolayca seyahat ederler ve konut/apartmanda yaşamak için mükemmeldirler.

Yavrularım dayanıklıdır ama onlar için her zaman mama ve su bulundurmanızı tavsiye ederim. Bu minik Shorkies, kalp kurdu, aşılar, pire caydırıcı ve veteriner kontrolü konusunda güncel. Genetik kusurlara karşı 5 yıllık yazılı SAĞLIK GARANTİSİ ile gelirler. Ayrıca lazımlık ve sandık eğitimlidirler.


Yerel halk yavruları alabilir, ancak çay fincanı yavrularımın hassas yapısı nedeniyle, onları alamıyorsanız güvenli bir elden teslimat hizmeti sunuyorum. Onları hiçbir koşulda tek başıma göndermeyeceğim..



İlan Sahibi: Melanie

Fiyat: 7.000,00 Türk Lirası (TL)

İlan No: 100827

Tarih: 15.05.2023

Şehir: Güngören, İstanbul

Etiketler: Whatsapp, +237678208243, çay, fincanı, shorkie, yavruları, (yorksh, izmir satılık pitbull yavruları 2018, ücretsiz şivava yavruları verenler, sibirya kurdu yavruları fiyatları 2017, satılık dogo argentino yavruları fiyatları 2017, alman kurt köpeği yavruları,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Exotic blue french yavrularımız izmir
ANNE BLUE FAWN BABA LİLAC AND TAN COMPACT ANATOMİ ÇOKÖZEL MİCRO BOYUTTADIR SAĞLIK ...
Blue safkan french bebekler
birinci sınıf bebek yüzlü compact güzel kan hattına sahip anne baba görselleride me...
French bulldog yavrular izmir 05530827
Mükemmel compac micro anatomiye sahip blue fawn french yavrular sizleri bekliyor ye...
Mükemmel anatomi blue quad erkek yavru
solid blue quad erkek yavrumuz yeni yuvasına gitmeye hazır üst seviye yavru baba co...