Ücretsiz franchise hizmet işletmecisi


Fiyat: Ücretsiz


Ücretsiz franchise hizmet işletmecisiÜcretsiz franchise hizmet işletmecisiÜcretsiz franchise hizmet işletmecisiÜcretsiz franchise hizmet işletmecisiÜcretsiz franchise hizmet işletmecisiÜcretsiz franchise hizmet işletmecisi


Açıklama

2006 senesinde kurulan iletmemiz için,kendi işinin baında duracak ve kazancını sağlayacak ücretsiz franschise vereceğimiz, yatırımcı, girişimciler aramaktayız!
Port ASSİST Vale Park & Şoför
Turizm & Destek
Concierge & Asistanlık hizmetleri sunmak amacıyla kurulmuştur.
Ülke genelinde havalimanı olan bir çok ilimizde faaliyet vermiştir.Trafik yoğunluğu ve park sıkıntılarının yaşanmasına karşın, ihtiyaca cevap verebilecek ve sigorta kapsamında eğitilmiş personelleri ile vale park firmalarının eksikliğini giderme hedefi ile yola çıkmıştır.

Sunduğumuz hizmetlerin kapsamı,servis anlayışımız ile hizmetlerimizin sadece son kullanıcılara değil aynı zamanda bu müşteri portföyüne ulaşıp, ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalara da büyük avantajlar sağlayabileceği hedeflenmiştir.

Bu doğrultuda, Port VALE iş fikrimiz, eş zamanlarda çeşitli firmalar tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Çeşitli zamanlar da sponsorluk kapsamındaki işbirliğimiz devam etmektedir.

Port VALE hizmetinin sağlandığı en önemli kolaylık bulunduğu tüm noktalarda zaman kaybını ve zahmeti engellemektir. Port VALE hizmetini kullanan müşteriler, otopark içinde park yeri arama,poşet taşıma ya da otoparktan eşya taşıma zahmetinden kurtuluyorlar.
Araçlar,görevlilerimiz tarafından özel yazılımımız olan Port Assist sistemine bağlı olarak çalışan tabletler ile online mevcut hasarları kontrol edilerek teslim almaktadırlar. Port VALE görevlisine teslim edildiği andan,tekrar teslim alınıncaya kadar geçen süre içinde her türlü hasar durumuna karşı sigorta güvencesi altına alınmaktadır.
2020 senesi itibari ile yeniden yapılanmaya giren iletmemiz için, tabela ortaklığı yapacak, kendi işini kurmak ve kazanç sağlamak isteyenlere fırsat vermek istiyoruz. Ücretsiz franchise ile düşük maliyet iletme harcaması yaparak, kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.

Bayilik/Franchise Şartları: İSİM HAKKI ALINMAMAKTADIR
Hedef Bölgeler : YURT İÇİ VE YURT DIŞI
Detaylı Bilgi : E Mail ulaşınız
Minimum Şube Açılış Maliyeti : 50000.



İlan Sahibi: SERDAR ŞEN

Fiyat: Ücretsiz

İlan No: 73949

Tarih: 04.08.2020

Şehir: Bakırköy, İstanbul

Etiketler: Ücretsiz, franchise, hizmet, işletmecisi,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Termodinamik şofben çankaya teknik se
termodinamik şofben dikmen teknik servis, termodinamik kombi çankaya servis. termod...
(cari detaylı)ucuz restoran paket serv
RESTORAN CAFE OTOMASYONU-PAKET SERVİSE UYGUNDUR  Sektörde uzun yıllar memnuniyetle...
Bursa en iyi mimarlık firmaları 2023
En iyi bursa mimarlik firmalari listesi guncel a) Arıtürk Mimarlık (Sinan ARI) b...
Toptan döşeme kumaş.perde.kot kumaş ve
WWW.plasmen.com ŞİRKETİN RESMİ SAYFASI. DETAYLİ BİLGİ İÇİN GSM 0090 530 17...