Muğla Sınav Koçluğu


Fiyat: Görüşülür


Muğla Sınav Koçluğu


Açıklama

Bir sınav koçu ile çalışmak sınav sürecinde olan kişilere mutlak başarı getirecektir. Sınava hazırlık kursundan önce ebeveynlerin çocuklarını sınava ruhsal olarak hazırlamaları ya da bunu sağlayacak bir koç ile tanıştırmaları sınava hazırlık konusunda harcanan paraların çöpe gitmesini engelleyebilir.

Belki de hayatımızın en zor dönemlerinden birisi üniversiteye hazırlık dönemimizdir. Kendimizi tam olarak tanıyamamış, isteklerimizin ve yeteneklerimin henüz farkına varamamış olduğumuz bir dönemde meslek seçimi yapmak zorunda kalmak bizi bazen içinden çıkılmaz bir durum ile karşı karşıya bırakabiliyor. Bu sınavı hayatımızın geri kalanını belirleyen en önemli sınav olduğunu düşünerek büyük bir psikolojik baskı yaşıyoruz.

Öğrencilerimizin okulda ve dershanelerde harcadığı yoğun çaba duygusal olarak da desteklenirse başarı kaçınılmazdır. Genç üniversite adaylarının; geleceklerini çizerken, hayatta hangi noktada olmak istediklerini belirlerken nasıl mutlu olabileceklerini iyi tespit etmeleri gerekiyor.

Muğla Sınav koçluğu ülkemizde son yıllarda anlaşılan etkili bir destek programıdır, ilaçsız kendi enerjinizle sınav sürecindeki sıkıntılardan kurtulmak mümkündür. Rakiplerinizeden daha önde olmak için farklı olmalısınız. Bu program SBS, YGS, LYS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanan öğrencilerin, sınava hazırlık sürecinde motivasyonlarını yüksek tutmaları, doğru ders çalışma tekniklerini öğrenmeleri, sınavlara bilinçli, planlı, programlı ve daha kolay hazırlanmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmıştır bir programdır. Sınav koçu öğrenciye içindeki kendi enerjisine kullanmaya öğretince kendine olan güven artmaktadır.

Muğla Sınav Koçu öğrencisini takip etmeye başladığı andan sınava girişe kadar takip eder. Sınav sonuçlarını öğrencisiyle birlikte yorumlar. Özellikle öğrenciye destek verir. Öğrencinin sınava girme sürecinde onun uykusu, yemesi, içmesi, rahatlaması, yapması gereken sporla ilgilenilir. Ders çalışma ortamını düzenler. Ders çalışma süresini, .



İlan Sahibi: Oğuz BAL

Telefon: 02522130098

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 11351

Tarih: 28.07.2013

Şehir: Merkez, Muğla

Etiketler: Muğla, Sınav, Koçluğu,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Köpek eğitmeni ol
KÖPEK EĞİTİCİLİĞİ KURSU 0536 785 07 43 İSTANBUL 25 YILLIK TERCÜBEMİ SENİNLE PAYL...
Tcf 2. kademe vizeli belge kiralık
2. Kademe vizeli belgemin semineri alınmıştır kiralamaya uygundur . Detayları ...
İngilizce kurs
İstanbul Kadıköyde bulunan egitim kurumunda 3.kur egitim hakkımı devrediyorum ilgil...
Kiralık 4.kademe fitness antrenörlük b
İSTANBUL İLİ İÇİNDE (T.V.G.FB.F ) 2023 YILI VİZESİ YAPILMIŞ 2.3.4. KADEME FİTNESS A...