Lüleburgazda hasta yaşlı bakımı jet danışmanlık ta 0543 277


Fiyat: Görüşülür


Lüleburgazda hasta yaşlı bakımı jet danışmanlık ta 0543 277Lüleburgazda hasta yaşlı bakımı jet danışmanlık ta 0543 277


Açıklama

Bizi büyüten, bugünlere getiren annelerimiz – babalarımız. Günümüz sosyal ve iş hayatının yoğunluğundan dolayı maalesef onlarla istediğimiz sıklıkta görüşemiyoruz. Belli bir yaştan sonra bizim yaşantımızla paralel olarak daha çok ilgi ve özveri isteyebilirler. Onlara gerekli ilgiyi gösterebilecek, evlatlarıymış gibi sahip çıkabilecek, sorumluluk sahibi yaşlı bakıcıları bulmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Yaşlı bakımı görevimiz yaşlı/hastanın temizliği, perhizine uygun yemeklerinin hazırlanması, günlük ilaç takibi ve hastane kontrollerinin yapılması gibi konulardır. Konusunda deneyimli olan profesyonel yaşlı bakıcılarımızla hedefimiz, özenli bakım ve şefkate her zamankinden daha çok gereksinim duyulan yaşlılık ve hastalık dönemlerinde, bir danışmanlık şirketinden beklediğinizden daha fazlasını sunmaktır.

Alya Danışmanlık bugüne kadar temin ettiği hasta ve yaşlı bakım elemanlarında İstanbul ve İzmir’in en güvenilir şirketi olduğunu kanıtlamıştır. Arzu edildiği takdirde müşteri referans numaraları verilmektedir.

Eğer hastaneden yeni çıkmış veya kendisine eskisi gibi bakamayacak kadar hasta birisine bakmanız gerekiyorsa bu durum sizin için zor bir zaman olabilir. Şimdiye kadar kendinizi bir bakıcı gibi görmemiş olabilirsiniz ve bu yeni durum sizin için alışılması zor bir durum olabilir. Ya da şimdiye kadar hasta birisine evde bakmış olabilirsiniz ve hastaneden çıktıktan sonra durumundaki değişiklikten dolayı artık bakıp bakmayacağınızdan emin olmayabilirsiniz.

İtinayla yapılan yaşlı ve hasta bakımı için Alya Danışmanlık İnsan Kaynakları bölümünden başvurabilir ve istediğiniz vasıflara sahip yaşlı bakıcıları sayesinde hastanızın bakımını gerçekleştirebilirsiniz.

Bu arada unutmamanız gereken bir şey; temin ettiğiniz yaşlı bakıcı sayesinde eskisi kadar yorgun olmayacağınız için yakınınızla eskisinden daha iyi vakit geçireceksiniz..



İlan Sahibi: Kadir

Telefon: 0543 277 04 15

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 23933

Tarih: 24.10.2018

Şehir: Lüleburgaz, Kırklareli

Etiketler: Lüleburgazda, hasta, yaşlı, bakımı, jet, danışmanlık, ta, 0543, 277, yaşlı bakıcısı, hasta bakıcısı arıyorum, hasta yaşlı bakımı iş ilanları, samsun hasta bakıcı ilanları, kendi evimde çoçuk bakımı ilanları,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Bakıcılık
ÜCRET GÜRÜŞÜLÜR YAŞLI HASTA ÇOCUK ANNE BABA BAKICILARI ÇOCUK BAKICILARI ANNE BAKIC...
Çamaşır teli üreten fabrika
ESKİŞEHİRDE BULUNAN CAMAŞIR TELLERİ ÜRETEN FABRİKAMIZDA CALIŞACAK 3 TANE BAYAN PERS...
Çocuk bakıcılığı
Sancaktepe deki 4+1 dubleks evimize, Haftada 5 gün gündüzlü (sabah 09:00 - akşam ...
Hasta bakıcılığı
Anne(75) baba(80) yaşıyor birlikte yaşıyor. Anne yardımla yürüyor. Market, hastane...