Kombi bakımı neden yapılmalı?


Fiyat: 100,00 TL


Kombi bakımı neden yapılmalı?Kombi bakımı neden yapılmalı?Kombi bakımı neden yapılmalı?Kombi bakımı neden yapılmalı?Kombi bakımı neden yapılmalı?


Açıklama

Kış ayları gelmeden kombinizin bakımını yaptırmak ne gibi avantajlar sağlar? Kombi bakımı neden yapılmalı?
Evimizin vazgeçilmez ısıtma kaynağı, rahatlık sağlayan ve en tasarruflu ürünü kombidir. Yaz, kış demeden her mevsim kullandığımız ürün, yoğun performans göstermektedir. Kışın ısınma ihtiyacımızın çoğunu, yazın da sıcak su ihtiyacımızın çocuğunu karşılayarak 365 gün durmaksızın performans gösterir. Durmadan, aksamadan, yüksek performans ile verimli bir şekilde çalışması için düzenli bakıma ihtiyaç duyar.
Kombi bakımı sağlık ve can güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Kullanıcıların tespit edemeyeceği kaçak, arıza, sızıntılar olabilir. Olası kazaların ya da patlamaların önüne geçmek ve kombinin yüksek verimde çalışmasını sağlamak için yılda en az bir defa kombi bakımı yapılmalıdır. Kombi bakımı yapıldığında ideal sıcaklık seviyesi ve doğalgaz tasarrufu ile az maliyetle yüksek verimde ısınma sağlanır.
Kombinizin yeni olması, normal çalışıyor olması sorun çıkmayacağı, arıza yaratmayacağı garantisini taşımaz. Kombinizde arıza olup olmadığı ancak tam donanımlı kombi servisi tarafından tespit edilebilmektedir. Kombinizin ve tesisatınızın verimli çalışıp, uzun ömürlü olması için düzenli olarak bakım yaptırmanız gerekir. Bakımı yapılmayan kombi ve tesisatın verimi düşer ve kullanım süresi kısalır. Verimi düşen kombi daha fazla yakıt tüketir ve evinizi daha az ısıtır. Bunun siz farkına bile varamayabilirsiniz. Havanın soğuduğunu, sıcaklığın azaldığını düşünüp; direkt kombinin ısısını yükseltip kabaran faturalarla karşılaşırsınız. Bakımı yapılan kombiler sürpriz arızaları ve masrafları engellemiş olur. Sonuç olarak daha az fatura ödeyerek daha çok ısınmış olursunuz.
Kombi bakımını kış ayları öncesinde gerçekleştirmek gerekir. En iyi verimi almak için, sorunsuz ısınmak ve daha az faturalar için; kombinizin periyodik bakımını her yıl mutlaka yaptırın.
https://arkomkombi.com
.



İlan Sahibi: Arkom Kombi Ve Klima Servisi

Telefon: 02623311569

Fiyat: 100,00 Türk Lirası (TL)

İlan No: 34228

Tarih: 10.12.2020

Şehir: Merkez, Kocaeli

Etiketler: Kombi, bakımı, neden, yapılmalı?, maltepe demirdöküm kombi servisi, kartal baymak kombi servisi, ataşehir eca kombi servisi, keçiören baymak kombi servisi, vaillant kombi servisi keçiören,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Karabağlar uydu servis 05364928558
Çanak anten uydu montajı çanak yer değişimi dijitürk dsmart türksat hotbird uydular...
Bozyaka çanak anten uydu montajı 05364
UYDU SERVİSİ KARABAĞLAR BUCA KARABAĞLAR GAZİEMİR UYDU LC TV MONTAJCISI ÇANAK ANTEN ...
Çanak anten servisi yeşilyurt 05364928
ÇANAK ANTEN UYDU TV MONTAJI SİNYAL YOK KABLODA KISA DEVRE KANAL YÜKLÜ DEĞİL ARIZALA...
Çanak anten tv montajı karabağlar 0536
ÇANAK ANTEN UYDU TV MONTAJI MERKEZİ SİSTEM UYDU MONTAJI DİJİTÜRK DSMART TVBU TÜRKSA...