İngilizce kursu - 8 kur devri


Fiyat: 5.000,00 TL


İngilizce kursu - 8 kur devri


Açıklama

Erenköy Wall Street English kurumundan 6800 TL ye satın aldığım 8 kurluk ingilizce kursuna çok istememe rağmen Tuzla ya taşınmam ve hamileliğim sebebiyle devam edemiyorum. Kur devrini ilgilenen alıcılarla başlatmak istiyorum, satın alım sonrası Türkiyedeki tüm şubelerinden yeni kayıt olan bi öğrenci gibi yararlanabileceksiniz.

Sözleşme detaylarını ve protokolü detaylı olarak konuşabiliriz. WSE nin eğitim modelini araştırmanızı tavsiye ederim. İnteraktif yöntemleri ve esnek modelleriyle ingilizceyi eğlenerek öğreniyorsunuz.

WSE HAKKINDA: https://www.wse.com.tr/

Çalışma Döngüsü

Wall Street English’te İngilizce öğrenmek için çalışma döngümüzü takip etmeniz yeterlidir. Döngünün ilk adımı İnteraktif Dersler ile başlar. TV dizisi tadında online videolar ve çeşitli alıştırmalarla dinleme, anlama ve telaffuzunuzu geliştirirsiniz. Daha sonra yapacağınız Dijital Kitap alıştırmaları ile okuma ve yazma becerilerinizi ilerletirsiniz. Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde max. 5 kişiden oluşan sınıflarda gerçekleştirilen Encounter dersleri ile konuşma becerilerinizi geliştirir, öğrendiklerinizi pratik edersiniz. Kendi seviyenize, ilgi alanınıza ve zamanınıza uyan Tamamlayıcı Dersler ile de akıcılığınızı artırır, öz güvenle konuşmaya başlarsınız.

 

Kişiye Özel Öğrenme Deneyimi

Wall Street English’te yaşayacağınız deneyim tamamen kişiselleştirilmiştir. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden ve tüm cihazlardan İngilizce çalışmalarınızı yapabilirsiniz.

.



İlan Sahibi: Özge Taşkın

Telefon: 05315647879

Fiyat: 5.000,00 Türk Lirası (TL)

İlan No: 70707

Tarih: 23.11.2019

Şehir: Kadıköy, İstanbul

Etiketler: İngilizce, kursu, kur, devri, ingilizce özel ders, narlıdere ingilizce kursları, mersin ingilizce özel ders, minsk rusça kursu, denizlide ingilizce kursu,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Hollandaca uyum sınavı kursu- naar ned
NAAR NEDERLAND EĞİTİM MERKEZİ İSTANBUL 1 ay gibi kısa bir sürede öğrencilerimi...
Manisa british culture 2 kur ingilizce
Detaylar için 05377683073 telefon numaramdan ulaşabilirsiniz ....
İngilizce kurs d
İSTANBUL KADIKÖYDE BULUNAN EĞİTİM KURUMUNDA 3.KUR HAKKIMI DEVİR ETMEK İSTİYORUM İLG...
British centre ingilizce kursu
Bazı sebeplerden dolayı kursa gidemeyeceğim. 1 senelik bütün kurlar mevcut,yurtdışı...