Farklı bir deneyim; bursa korku evi


Fiyat: Görüşülür




Açıklama

Bursa korku evi araştırmaları için başta Kaçış Merkezi platformu üzerinden ilerleyebilirsiniz. Çünkü oyun mekanlarının açık adresleri, iletişim numaraları hatta konumları dahi buradan ifade edilmektedir. Başta bu merkezden bilgi almanız daha kısa sürede oyunlara katılmanızı da mümkün hale getirecektir. Üstelik oyunlar son zamanlarda oldukça ilgi görmektedir. Bu durum beraberinde rezervasyon sorununun yaşanmasını sağlamıştır. Kaçış Merkezi bu konuda titiz çalışmalara yer vermektedir. Şöyle ki uygun tarih ve saat aralıklarını ifade ederek seçim yapmanıza olanak sağlıyor. Seçimler sonucunda rezervasyon olarak hiç bir sorun yaşamadan hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bursada yer alan oyun mekanları FSM Bulvarı üzerinde yer alıyor. FSM korku evi birden fazla oyun türü sizleri karşılıyor. Önerilenler olarak 4 adet oyun türü karşınıza çıkacaktır.

Kaçış Merkezi Korku Evi Hakkında

Korku evi oyunlarının hepsi farklı bir amaca yönelik ele alınıyor. Bu durum oyun sırasında ki stratejilerin de farklı olmasını sağlıyor. Bu yüzden başta Kaçış Merkezi üzerinden oyun hakkında analizlerinizi yapmalısınız. Seçtiğiniz oyunun üzerine tıklayarak detayları inceleyebilirsiniz. Şöyle ki buradan başta oyun mekanı için açık adres bilgileri ifade edilecektir. Devamında ise oyun hakkında bilmeniz gerekenler ve süreleri açıkça sunuluyor. Sonrasında ise fiyat listelerini göreceksiniz. Fiyatlandırmaların gruplara göre değişimi söz konusudur. Seans detayları için de iletişime geçebilirsiniz. Son olarak buradan online rezervasyon hizmetlerinden yola çıkabilirsiniz. Evden kaçış oyunu için videolardan da faydalanabilir ve tüm detayları öğrenebilirsiniz. .



İlan Sahibi: Kaçış Merkezi

Telefon: 0505 126 00 09

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 48610

Tarih: 06.12.2016

Şehir: Merkez, Bursa

Etiketler: Farklı, bir, deneyim;, bursa, korku, evi, bursa araba kiralama, araç kiralama bursa, bursa araç kiralama, bursa rent a car, bursa oto kiralama,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Atık su öğütücü
Atıksu Öğütücüler, kanalizasyon tıkanmalarına sebep olan, tüm atıkları parçalamak, ...
Koltuk yikama denizli 0536 577 00 21
DENİZLİ KOLTUK YİKAMA HİZMETİ, KOMBİ PETEK TEMİZLİĞİ, ARAÇ KOLTUK YİKAMA, ...
Araç koltuk yikama denizli 0536 577 00
Araç Koltuk Yikama 0536 577 00 21, Araç Koltuk Yikama Hizmeti, Koltuk yikama denizl...
Denizli araç koltuk yikama 0536 577 00
Araç Koltuk Yikama denizli, Koltuk yikama hizmeti....