Estrogenolit bayan istek arttırıcı tablet


Fiyat: 79,00 TL


Estrogenolit bayan istek arttırıcı tabletEstrogenolit bayan istek arttırıcı tablet


Açıklama

Yapılan araştırmalar, orgazm şansını erkeklerin kadınlara göre daha fazla deneyimlediğini ortaya koyuyor. Burada yaradılıştaki hormonsal farklardan kaynaklanan durum önem taşıyor.
Her on erkekten dokuzu bu deneyimi yaşayabiliyorken, kadınlarda bu oran onda dört gibi bir oran. Cinsel deneyim yaşayan kadınların yarısı çok zor orgazm oluyor.Büyük çoğunluk ise orgazm deneyimini yaşayamıyor.
Peki neden kadınların büyük çoğunluğu bu zevkten ve ayrıcalıktan mahrum? Her şey yolunda olduğunda, kadınların orgazma ulaşabilmesi erkeklerden daha kolay biliyor musunuz? Üstelik aynı ilişki içerisinde arka arkaya birkaç orgazm birden yaşayabilme şansı var. maalesef her kadına her seferinde nasip olmuyor. Ancak orgazma ulaşmayan cinsel birleşmeler bir süre sonra bıkkınlığa ve uzaklaşmaya sebep olabilecektir. Yetersiz bir ön sevişme, zevke konsantre olamama gibi durumlar, seksin kalitesini azaltıp, orgazmı zorlaştırıyor, doyumu engelliyor.
Uyarılma ve orgazm da neden problem yaşanıyor? Yeterli şekilde uyarılarak başlanan cinsel birleşme orgazma ulaşamayabiliyor. Bunun çeşitli nedenleri var. Psikolojik nedenlerin en başında bazı takıntılar geliyor. Bu takıntılar arasında, kişi nasıl göründüğünü, hatalı hareket yapıp yapmadığını takıntı haline getirebiliyor. Böylece işin odak noktasından ayrılıyor.
Ayrıca kişilerin ilişkilerindeki cinsellik dışındaki problemler de,seks isteğini ve doyuma ulaşmayı engelleyebilmektedir.
Estrogenolit Tablet,bayanlarda cinsel isteğin arttırılmasına, orgazm kalitesinin arttırılmasına yardımcı olabilmektedir.

Sipariş için: https://goo.gl/vx3fT1.



İlan Sahibi: Mine Türk

Telefon: 05331311772

Fiyat: 79,00 Türk Lirası (TL)

İlan No: 44691

Tarih: 21.10.2016

Şehir: Merkez, Eskişehir

Etiketler: Estrogenolit, bayan, istek, arttırıcı, tablet, bayan kuaför malzemeleri ikinci el, bayan kuaför malzemeleri sahibinden acil satilik, sahibinden bayan kuaförü malzemeleri, 2.el bayan kuaför tezgahları, ikinci el bayan kuaför malzemeleri,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Çanakkale biga da 14.667,52m2 satılık
Arsamız devletin aldığı yeni düzenleme kararıyla Bigadiç e bağlandı, Çanakkale ye b...
Satılık grup iş makineleri (makine fot
Aşağıdaki makineler toplu veya tek tek satılıktır. EKİPMAN MARKA MODEL MODEL YIL...
Cold room door
COLD STORAGE DOOR SYSTEMS Industrial cooling systems, cold rooms, hinged, slidin...
17201-17040 toyota landcrusıer turbo
CT26 TOYOTA LANDCRUSİER TURBO 4.2 L ...