Eskişehirde wc / duş kabini


Fiyat: 7.500,00 TL


Eskişehirde  wc / duş kabiniEskişehirde  wc / duş kabiniEskişehirde  wc / duş kabiniEskişehirde  wc / duş kabiniEskişehirde  wc / duş kabiniEskişehirde  wc / duş kabini


Açıklama

Wc-duş konteynerleri özellikle inşaat ve üretim alanlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Çalışanların banyo ve tuvalet ihtiyaçlarını gidermesi için kurulan bu geçici yapılar, tüm inşaat alanlarında görülebilir.

Bunun yanında Wc-duş konteynerleri konserler ve gösteriler sırasında da kullanılır. Özellikle ormanlık alanlarda yapılan konserlerde bu tip konteynerlerin büyük yararı mevcuttur.

Yolculuk sırasında firmalar da bu tip konteynerleri kullanırlar. Özellikle çok uzun ve kırsal alan yolculuklarında dinlenme tesisleri yeterli kanalizasyon sistemine sahip olmayabilir. Bu durumda wc-duş konteynerleri devreye girer.

Wc-duş konteynerleri artık camping alanlarında da kullanılıyor. Özellikle büyük camping alanlarında bu tip yapıları görmek mümkün.

Wc-duş alanlarının en temel özelliği kolaylıkla kurulabiliyor ve taşınabiliyor olmaları. Bu sayede devletin veya yerel yetkililerin yapı kurulmasına izin vermediği özel sahil, orman alanı gibi bölgelerde çalışan işletmeler tuvalet için wc-duş konteynerlerini kullanıyorlar.

Bu tip konteynerlar yurtdışında özellikle Afrika’da yeni yerleşim alanları açan firmalar tarafından da tercih ediliyor. Gelişen ülkelerde kurulan hastane, sağlık ocağı , okul gibi yapıların wc-duş ihtiyacı bu konteynerler tarafından karşılanmakta.

Deprem ve afet bölgeleri de wc-duş konteynerlerine çok ihtiyaç duyulan bölgeler. Özellikle deprem bölgelerinde betonarme yapılara girmek tehlikeli olduğundan bu tip konteynerlere çok ihtiyaç duyuluyor.

Bu tip konteynerlerin yapımı oldukça kolay. Genellikle tek parça şeklinde monte edilen veya iki parça şeklinde kurulan wc-duş sistemleri, atıkları da kendi içinde depolayabiliyor.

Wc-duş sistemleri fiyat olarak da betonarme bir wc-duş sistemi kurmaktan çok daha uygun maliyete sahip. Özellikle tek parça şeklinde alınan wc-duş konteynerleri ile betonarme sistemler arasında karşılaştırılamayacak kadar büyük bir fiyat farkı mevcut.

Eğer çoklu wc-duş konteyner sistemlerine ihtiyaç duyuyorsanız bu konuda konteyner mü.



İlan Sahibi: Sönmez Konteyner

Telefon: 542 366 50 26

Fiyat: 7.500,00 Türk Lirası (TL)

İlan No: 25958

Tarih: 18.12.2015

Şehir: Merkez, Eskişehir

Etiketler: Eskişehirde, wc, duş, kabini,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Çanakkale biga da 14.667,52m2 satılık
Arsamız devletin aldığı yeni düzenleme kararıyla Bigadiç e bağlandı, Çanakkale ye b...
Satılık grup iş makineleri (makine fot
Aşağıdaki makineler toplu veya tek tek satılıktır. EKİPMAN MARKA MODEL MODEL YIL...
Cold room door
COLD STORAGE DOOR SYSTEMS Industrial cooling systems, cold rooms, hinged, slidin...
17201-17040 toyota landcrusıer turbo
CT26 TOYOTA LANDCRUSİER TURBO 4.2 L ...