Dünyanın en iyi alan tarama cihazı gravitatör


Fiyat: Görüşülür


Dünyanın en iyi alan tarama cihazı gravitatörDünyanın en iyi alan tarama cihazı gravitatörDünyanın en iyi alan tarama cihazı gravitatörDünyanın en iyi alan tarama cihazı gravitatör


Açıklama

Çok Temiz Gravitatör Alan Tarama Dünyanın en iyi Alan taraa cihazı.10 Metre Derinlik 2.100 Metre Alan Tarama,Altın,Gümüş Ayrım modu,Kuzey,Güney,Doğu,Batı Yn Belirleme.Cihaz sıfır ayarında olup Türkçe Kullanım Kitapcığı,Eğitim Cd si,Taşıma Çantası,Numune Hedefler,Yedek Anten,9 Volt Akalin Pil,Orjinal Faturası ile birlikte verilecektir.Fiyatı oldukça akul yazdık Pazarlık Sözkonusu değildir.
Gravitator Uzun Menzilli Alan Tarama
Gravitator altın, gümüş ve diğer değerli eşyaların yerini eşsiz bir hassasiyetle bulunmasına yardımcı olur. Bu sadece bir dijital telemetre kullanılarak hedef saptama yeteneğine sahiptir ama hedef gerçek bir mesafe verir. Aydınlatmalı ekranı, dijital ekran, toplam vizyonu ile gündüz veya gece aramalarınıza izin verir.Ayrı altın ve gümüş modları Gravitator arama alanı içinde olabilecek herhangi bir diğer hedef müdahalesi olmaksızın bulmak istediğiniz hedef türlerini seçmenize izin verir. Kurulu yönlü ekran üzerinde tespit edilen hedefin tespit edilebilir yönü (Kuzey-Batı-Güney-Doğu) gösterir.
Bir kez kaydetmeniz yeterlidir.Şimdi hedef çoklayarak başlayabilirsiniz. Birinci vektör verileri tetik aktive kaydedilir. Ikinci bir okuma alarak, ilk okuma, vektör 2 her iki tarafında yaklaşık 10 metre şimdi kaydedilecektir. Iki çizginin kesiştiği nokta, tespit edilen hedefin dinlenme yeri olacak. Bu açıkça dijital ekranda görüntülenir.

Tüm bilgiler, ilk kez kullananlar için bile kullanımını kolaylaştırmak için açıkça gösterilmektedir. Gravitator gece aramaları ve hedef saptama kolaylaştırmak için anten sistemi yerleşik bir lazer ile donatılmış. Operatör Gravitator işaret etmekte olduğu yeri görmek için izin veren bir arama alanı olarak parlak kırmızı lazer tarama kolayca görülebilir. Hedef tespit edildiğinde lazer anten sistemi, işaret yerini parlak kırmızı bir nokta koyar. Gravitator tek kulplu veya olumsuz koşullarda bile ek denge ve kontrol için çift kulplu kullanılabilir.

DÜNYA DEDEKTÖR .



İlan Sahibi: Dünya Dedektör

Telefon: 05319843555

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 11224

Tarih: 28.04.2015

Şehir: Ümraniye, İstanbul

Etiketler: Dünyanın, en, iyi, alan, tarama, cihazı, gravitatör, ikinci el eşya alan yerler, fiber optik ek cihazı fiyatı, mersin ikinci el eşya alan yerler, çanak anten kurulum cihazı, çanak anten ayarlama cihazı,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Çanakkale biga da 14.667,52m2 satılık
Arsamız devletin aldığı yeni düzenleme kararıyla Bigadiç e bağlandı, Çanakkale ye b...
Satılık grup iş makineleri (makine fot
Aşağıdaki makineler toplu veya tek tek satılıktır. EKİPMAN MARKA MODEL MODEL YIL...
Cold room door
COLD STORAGE DOOR SYSTEMS Industrial cooling systems, cold rooms, hinged, slidin...
17201-17040 toyota landcrusıer turbo
CT26 TOYOTA LANDCRUSİER TURBO 4.2 L ...