Çekimleri devam eden diziye yeni oyuncular aranıyor


Fiyat: Görüşülür




Açıklama

Çekimleri devam eden dizi projemiz için 3 ana kast ve çok sayıda yardımcı oyuncuya ihtiyacımız var. Kesinlikle figüran aramıyoruz. Oyunculuk eğitiminiz olmaması bizim için önemli değil, önemli olan ekibe alacağımız kişilerin iyi insanlar olması.

Ekibe aldığımız kişilere toplu olarak hızlandırılmış kamera önü oyunculuk eğitimi vereceğiz. Eğitim verdiğimiz yani emek verdiğimiz kişiler ekibimizin bir parçası olacak. Eğitim ücretimiz piyasanın çok altında olduğu için oyuncu olarak diziye dahil etmeyeceğimiz kişilere kesinlikle eğitim vermiyoruz.

Dizi hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler yüzleri net görünen adet fotoğraf ve telefon numarası içeren bir CV ile [email protected] adresine başvuru yapabilirler. Uygun görülen kişiler ofisimize davet edilecek deneme çekimine alınacaktır.

Ofis İstanbul'da ama çekimler yalnızca İstanbul ile sınırlı kalmayacağı için İstanbul dışı başvuruları da kabul ediyoruz. Önemli olan aradığımız yüzleri bulmak. Yani deneme çekimi için ofise gelebiliyor ve çekim yapılacak şehirlere gidebilirim diyorsanız bizce başka şehirlerde yaşıyor olmanız sorun değil.

Deneme çekimi sonrasında uygun bulunan kişiler ekibe dahil edilip Kasım ayının ilk haftasından itibaren diziye dahil edilecektir..



İlan Sahibi: Cast Ekibi

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 12355

Tarih: 22.10.2013

Şehir: Şişli, İstanbul

Etiketler: Çekimleri, devam, eden, diziye, yeni, oyuncular, aranıyor, apartman görevlisi aranıyor, apartman görevlisi aranıyor iş ilanları, emekli servis şöförü aranıyor, elaman aranıyor, bayan eleman aranıyor,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Bay-bayan güvenlik müdür yönetici saha
Kartal Pendik Sultanbeyli Kurtköy bölgesi oturAN, 28-47 arası, bay-bayan güvenlik o...
Bay-bayan güvenlik yönetici saha sorum
Kartal Pendik Sultanbeyli Kurtköy bölgesi oturAN, 28-47 arası, bay-bayan güvenlik o...
Site-villa bay-bayan temizlik / sultan
Pendik, çamlık-yenişehir-harmandere mh, sultanbeyli son durağa yada viapoort yada a...
Depo ve üretim elemanı
Başakşehir İkitellide plastik fabrikamıza Üretim ve Depo Elemanı aranıyor. YATILI o...