Beylikdüzü halı yıkama


Fiyat: Görüşülür


Beylikdüzü halı yıkama


Açıklama

Günümüzde birçok kişi halılarını temizletmek için halı yıkma hizmeti veren firmaları tercih etmektedir. Hijyenik olması ve daha zahmetsiz olması nedeni ile halı yıkama fabrikaları hanımların ilk tercih olmaktadır. Bu kapsamda sizlere Kale Halı Yıkama Fabrikası olarak en profesyonel şekilde hizmet vermekte ve halılarınızı en ideal şekilde yıkayarak sizlere teslim etmekteyiz.

Halılarınızı Hangi Süre İçinde Sizde Alıyoruz?

Beylikdüzü ve çevresinde hizmet veren halı yıkma fabrikamız sizlere bir telefon kadar yakın. Bize ulaştığınız andan itibaren aynı gün adresinize geliyor ve halılarınızı sizden teslim alarak yıkama işlemini kale halı yıkama fabrikamızda gerçekleştiriyoruz. Kısa sürede teslim alınan ve yıkanan halılarınızı doğal ortamda kurumaya bırakılır.

Doğal Temizlik Ürünlerini Tercih Ediyoruz!

Sizler için en ideal olanı tercih ediyor ve halılarınızda biriken bakterileri yok etmek için doğal temizlik ürünlerini kullanıyoruz. Sunmuş olduğumuz halı yıkama hizmetimizden yararlanmak isterseniz, Beylikdüzü halı yıkama firmamızın hızından ve kalitesinden yararlanmak için bizlere telefon ile ulaşmanız yeterlidir. Sizlere birinci sınıf halı yıkama hizmetini sunuyor ve halılarınıza zarar vermeden temizliyoruz.

Kale Halı Yıkama; Beylikdüzü başta olmak üzere Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Florya ilçelerinde de hizmet vermektedir.

Kaliteli ve hijyenik şartlarda yıkanan ve kurutulan halılarınızı kısa sürede teslim alarak temiz ve ilk günkü şıklığı ile halılarınızı kullanabilirsiniz. Özellikle de halılarda biriken mikrop ve bakteriler özellikle de küçük çocuklar için sakıncalı olduğu uzmanlar tarafından uyarılmaktadır. Bu nedenle sizde Beylikdüzü halı yıkama firması kalitesini kale halı yıkama ile doyasıya yaşayabilirsiniz. Müşteri odaklı çalışanlarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli halı yıkama hizmetini sunuyoruz. Sizde hizmetlerimizde yararlanmak isterseniz, bizlere telefon ile ulaşabilir ve halı yıkama hizmetimizden hemen yararlanabilirsiniz. .



İlan Sahibi: Kale Halı Yıkama

Telefon: 0212 909 32 64

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 50458

Tarih: 27.04.2020

Şehir: Beylikdüzü, İstanbul

Etiketler: Beylikdüzü, halı, yıkama, direksiyon dersi beylikdüzü, avcılar (denizköşkler) çamaşır yıkama,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Atık su öğütücü
Atıksu Öğütücüler, kanalizasyon tıkanmalarına sebep olan, tüm atıkları parçalamak, ...
Koltuk yikama denizli 0536 577 00 21
DENİZLİ KOLTUK YİKAMA HİZMETİ, KOMBİ PETEK TEMİZLİĞİ, ARAÇ KOLTUK YİKAMA, ...
Araç koltuk yikama denizli 0536 577 00
Araç Koltuk Yikama 0536 577 00 21, Araç Koltuk Yikama Hizmeti, Koltuk yikama denizl...
Denizli araç koltuk yikama 0536 577 00
Araç Koltuk Yikama denizli, Koltuk yikama hizmeti....