Ankara ikinci el esya alanlar alim satim almak satmak


Fiyat: Görüşülür


Ankara ikinci el esya alanlar alim satim almak satmak


Açıklama

İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR
Ankara ikinci el eşya alanlar sektöründe yılların verdiği tecrübe siz değerli müşterilerimize kaliteden ödün vermeden hizmet ikinci el eşya alanlar denildiği zaman en yüksek fiyat garantisi sloganıyla yola çıkan İlhan Spot ikinci el eşya olarak Ankara nın her bölgesine hizmet vermekten mutluluk duyarız. İşi ehline veriniz Hadis-i Şerifinden yola çıkarak ikinci el eşya alanlar denildiği zaman müşterilerimize en iyi fiyatı nasıl sunabiliriz nasıl daha çok hizmet edebiliriz en yüksek fiyatı nasıl verebiliriz bunun çalışmasını yaparak her zaman kaliteyi planladık. Yılların verdiği tecrübeyle ikinci el eşya konusunda işin ehli konumuna geldik. İkinci el eşyalarınız size yük olmaktan yer kaplamaktan çıksın. Eşyalarımı değiştireceğim ama bunları ne yapacağım diye düşünmeyin. 0539 299 89 03 nolu telefonumuzu arayarak sizlere en iyi hizmeti sunacağız. İkinci el eşya alanlar Ankara nın başta Eryaman, Sincan, Çayyolu, Ümitköy, Etimesgut, Yenimahalle, Çankaya, Keçiören, gibi ilçe ve semtlerinin yanında bütün semt ve bölgelere ikinci el eşya alımı konusunda destek vermektedir.
İkinci el eşyalarım var ama bunu firma alırmı yada hangi ürün gruplarını kapsıyor diyorsanız elimizden geldiği kadar size yardımcı olacağız. Oturma grubu, yemek takımı, 2.el koltuk, 2.el kanepe, yatak odası, gümüşlük takımı, 2.el beyaz eşya, spot eşya ve minimum ikinci el eşyalarınızı satmak istiyorsanız biz talibiz. İkinci el eşyalarınızı depolarda sığınaklarda çürümeye terk etmeyin ikinci el eşyalarınız orda durduğu zaman size herhangi bir şey kazandırmayacak ve kafanızı yoracak acaba ne oldu birimi aldı zarar verirler mi gibi sorular soracaksınız kendi kendinize. Kullanmadığınız ikinci el eşyalarınızı anında nakite çevirerek aile ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Size birkaç soru örneklerle biraz daha açayım konuyu.
İkinci el eşyalarımın değerini nasıl öğrenebilirim: Firmamızı arayarak fiyat isteme talebinde bulunabilirsiniz ve ayrıca whatsapp numaramızdan ikinci el eşyala.



İlan Sahibi: Ali Osman

Telefon: 0539 299 89 03

Fiyat: Görüşülür

İlan No: 42233

Tarih: 14.09.2016

Şehir: Merkez, Ankara

Etiketler: Ankara, ikinci, el, esya, alanlar, alim, satim, almak, satmak, ikinci el berber koltuğu, berber malzemeleri ikinci el, stick şeker makinası ikinci el, cep telefonu bankoları ikinci el, belmatik ankara,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Çanakkale biga da 14.667,52m2 satılık
Arsamız devletin aldığı yeni düzenleme kararıyla Bigadiç e bağlandı, Çanakkale ye b...
Satılık grup iş makineleri (makine fot
Aşağıdaki makineler toplu veya tek tek satılıktır. EKİPMAN MARKA MODEL MODEL YIL...
Cold room door
COLD STORAGE DOOR SYSTEMS Industrial cooling systems, cold rooms, hinged, slidin...
17201-17040 toyota landcrusıer turbo
CT26 TOYOTA LANDCRUSİER TURBO 4.2 L ...