2 ci el tomdec v4 alman yapımı alan tarama


Fiyat: 22.000,00 TL


2 ci el tomdec v4 alman yapımı alan tarama2 ci el tomdec v4 alman yapımı alan tarama2 ci el tomdec v4 alman yapımı alan tarama2 ci el tomdec v4 alman yapımı alan tarama


Açıklama


Teknik Özellikler

Manyetik olan ve olmayan metal nesnelerin yer tayini için
• Tamamen yeni gelistirilmis elektronik
• Yükseltilmis arama gücü
• Takilabilir modüllerle programlama
• Gece yarisi tam ayarlamak için, çizgi-Leser’li

TOMDEC V-4 ile arama

Normal metal arama cihazlari madde (altin veya gümüs) arar. TOMDEC V-4 tarayici sistemi ise bir maddenin etrafinda olusan iyon ( positiv veya negativ yüklenmis parçacik) hareketlerini arar. Böyle titresimlerin yer tayinine verilen uluslararasi terim Human radar veya radiesthesidir.
TOMDEC V-4 yeni bir olusum dur ve sadece DTI için korunmaktadir. Çift antenli verici sisteminden salinan elektromanyetik frekanslar ile altin veya gümüs gibi özel maddelerin titresimlerinin istikameti tayin edilebiliyor.
Simdi bazi sinirlamalar: Sadece yeterli büyüklükte titresim alanlari olan ve bu alanlarin yeryüzüne kadar uzanan metal nesneler bulunabilir. Bu, nesnelein uzun süre toprakta, magaralarda, duvarlarda veya suda kalmis olmasinin gerektigini gösterir. Çok derinlerde (15 metre ve daha derin) arama yapilacaksa, 50 – 100 yillik süreler kisa kabul edilmelidir.
TOMDEC V-4 2000 model elektronikli tamamen yeni bir cihazdir. Özel, yeni gelistirilmis degisken sinyal frekanslari kullanan elektronik devreler sayesinde gücü önemli ölçüde artirildi. Cihaz yanlarda bulunan iki tasima kulplari ile daha kullanisli; Agirligi 1,5 kilograma düsürüldü.
önce topraga gömülen metal nesneler yalniz alçak (en çok 2 m) derinlikte ve azami 100 m uzaklikta bulunuyorlarsa cihaz tarafindan gösterilebilirler. Sadece birkaç ay toprakta gömülü kalan nesnelerin bulunmasi mümkün degil; Iyon reaksiyonu (titresimler / elektromanyetik alan) yetersiz.
Arama basarisi toprak özelliklerine de bagli: Nemli, dogal topraklarda elektromanyetik alanlar çabucak olusuyor. Kayali, tasli bölgelerde veya kuru kumda iyonlarin reaksiyonu yavas oluyor.
Elektromanyetik titresimlerin olusumu (Maddenin iyon reaksiyonlari) 50 % daha fazla sürebilir.
Netice: Toprakta kisa süre kalan .



İlan Sahibi: LİDYADEDEKTÖR

Telefon: 05374010160

Fiyat: 22.000,00 Türk Lirası (TL)

İlan No: 87048

Tarih: 29.07.2021

Şehir: Merkez, Mersin

Etiketler: ci, el, tomdec, v4, alman, yapımı, alan, tarama, ikinci el eşya alan yerler, mersin ikinci el eşya alan yerler, doğal el yapımı sabunlar, yusufpaşa neon tabela yapımı, vezneciler neon tabela yapımı,
İlana Cevap Yazın
İsminiz:

E-Posta Adresiniz :

Telefonunuz:

Mesajınız:
Uyarı : Gereksiz ve rahatsız edici mesaj yazanların site kullanımı yasaklanır.

Resimde görülen 4 rakam:

Benzer İlanlar
Sabitleme klipsleri ve bağları farklı
ok üçlu,kanatlı,kaynak sabitleme,kaynak saplamarı için,ağır iş tipi uygulamalara yö...
Debriyaj servosu 1000785679am knorr br
revizyonunu yaptığımız ürün sıfır urun kalitesine gelmiştir.ürünlerimizin 6 ay gara...
Plastik cırt kelepçe 100 adet
35 çeşit farklı çeşitimiz mevcuttur.ürünlerin rengi siyahdır...
Pnömatik debriyaj alt merkezi 97015000
yaptığımız revizyon ile ürünumuz sıfır kaliteye ulaşmıştır.ürünlerimiz 6 ay garanti...